ElérhetőségekAjánlatkérés

Decor-Team Kft.

Cím: 9700 Szombathely,
Rumi út 181.
Telefon:
+36-94-312-450
Mobil:
+36-70-340-5533
+36-70-774-5534
E-mail:
mozaik@decorteam.t-online.hu

Nyitva: H-P: 8.30-17.00 Sz: 8.30- 12.00Hidegburkolatok


Bel -és kültéri járólapok , falicsempék , mozaikok, homlokzati burkolatok.

A modern belsőépítészet és lakberendezés egyik közkedvelt megoldása a terek funkcionalitásának jelzésére a burkolatok variálása. Legyen az a meleg- és hidegburkolatok vegyítése, vagy a hidegburkolatok különböző típusának alkalmazása.

A hidegburkolatok alá ma már könnyedén kiépíthető a minden igényt kiszolgáló padlófűtés, mely így már a nappali és a hálószoba burkolására is tökéletes alternatíva. A  hidegburkolatok előnyei közé sorolhatjuk  a könnyű kezelhetőséget  és persze a tartósságot.

Vállalkozásunk a hidegburkolatok területén széles termékválasztékkal van jelen a piacon. Célunk, hogy vevőink  megtalálják  azokat a hidegburkolatokat, melyek hosszú éveken át tudják biztosítani az otthon meghitt hangulatát. Forgalmazásunkban fellelhetőek az igazán magas minőséget képviselő design- termékek, valamint a költségkímélő, egyszerűbb darabok is.

Termékkínálatunkban vevőink megtalálják   a fürdőszobai és konyhai hidegburkolatokat, a nappaliba és hálószobába illő darabokat, valamint a terasz, tároló és garázs burkolására alkalmas burkolatokat.

Széles márka választékunkban mindenki megtalálhatja az egyéni igényeinek leginkább megfelelő burkolati termékeket.Vissza az előző oldalra!

Decor-Team Kft. - Magyar