ElérhetőségekAjánlatkérés

Decor-Team Kft.

Cím: 9700 Szombathely,
Rumi út 181.
Telefon:
+36-94-312-450
Mobil:
+36-70-340-5533
+36-70-774-5534
E-mail:
mozaik@decorteam.t-online.hu

Nyitva: H-P: 8.30-17.00 Sz: 8.30- 12.00Wellness termékek


Ki ne vágyna néhanapján egy kis kényeztetésre?

Mindannyian ismerjük a wellness szállodák kínálta pihentető hétvégék áldásos hatását.

Szerencsére nem kell a drága időnkből napokat feláldozni, elegendő csak egy szabad félórát találni, hiszen az otthoni használatra készült wellness termékek segítségével magunk is megteremthetjük a hőn áhított wellness hétvége hangulatát.

Fürdőszoba szaküzletünk a pihentető és egészségmegőrző wellness termékek területén is széles választékkal rendelkezik.

A kényelmes masszázs kádak és masszázs medencék mellett a  wellness termékek közt  megtalálhatók a gőzkabinok és a szaunák is, melyek nem csak pihentetőek, hanem jótékony hatásúak is szervezetünkre.

Masszázskádjaink és medencéink az igényeknek megfelelően többféle kivitelben kaphatók: hidromasszázs, pezsgőfürdő, fényterápia, ózon fertőtlenítés, vízhőmérséklet szinten tartás, friss vizes öblítés, automata csőrendszer kiszárítás– bármelyik kombinációban.

Mi a különbség a pezsgőfürdő és a hidromasszázs között?

A hidromasszázs, vagy más néven vízi masszázs alkalmával a rendszer a kádban lévő vizet szivattyúzza, majd fújja ki a fúvókákon, míg a pezsgőfürdő során (fúvókái a kád/medence alján helyezkednek el)  a rendszer levegőt fúj be a vízbe.

A szaunák esetében is felmerül egy fontos kérdés. Infraszauna, vagy a hagyományos forró és száraz finn szauna bizonyul jobb választásnak?

Erre a kérdésre választ adni nehéz, viszont az alábbi tények megkönnyíthetik a választást.

A hagyományos száraz szaunának történelmi hagyománya van, emellett alapterülete nagyobb, a kényelmet nem nélkülözi , méregtelenítő hatása kiváló.

Az infraszaunák kisebbek, a legtöbb esetben 1-2 személyesek, bár ennek előnye a hagyományos szaunával szembeni alacsonyabb áramfogyasztás. Fontos még tudni, hogy az infraszaunák a bőr alatti zsírszövetekben mélyebben fejtik ki áldásos hatásukat.

És mi a különbség a gőzkabin és a szauna közt?

A gőzkabinok a szaunák száraz levegőjével ellentétben 100 %-os páratartalmat biztosítanak, melyek segítségével ezt azok  is használhatják, akik légúti megbetegedésben szenvednek. Jótékony hatással bír az asztmára, a reumára és a vérkeringési zavarokra, valamint izomlazító hatása is van.

Tekintse meg wellness termék kínálatunkat és válassza ki az Önnek leginkább megfelelő terméket!

Figyelem! A szaunák egyedi méretben is megrendelhetőek, helyszíni összeszereléssel.Vissza az előző oldalra!

Decor-Team Kft. - Magyar