ElérhetőségekAjánlatkérés

Decor-Team Kft.

Cím: 9700 Szombathely,
Rumi út 181.
Telefon:
+36-94-312-450
Mobil:
+36-70-340-5533
+36-70-774-5534
E-mail:
mozaik@decorteam.t-online.hu

Nyitva: H-P: 8.30-17.00 Sz: 8.30- 12.00Csaptelepek


Elmondhatjuk, hogy a csaptelepek esetében játszik legnagyobb szerepet az esztétikum, hiszen, bár kicsi, mégis szembeötlő és meghatározó „bútordarab” mind a fürdő, mind a konyha esetében.

A csaptelepek vásárlása esetében az alábbi szempontok szerint érdemes mérlegelni:

  • megbízhatóság
  • funkcionalitás
  • tradíció
  • design
  • víztakarékosság

Az általunk forgalmazott csaptelepek hatalmas választékban biztosítják a változatos vevői igényeket.

A csaptelepek közt megtalálhatóak az egykaros, kétgombos és nyomógombos modellek, álló kivitelben vagy falba épített alaptesttel és fali kifolyócsővel ellátott verzióban, króm, szálcsiszolt króm, réz , arany, bronz, fehér, fekete színekben, esetleg ezek kombinációjában.

Az egyes felhasználási területekre olyan speciális kialakítású csaptelepeket is ajánlunk, melyek a praktikumot helyezik előtérbe. Ilyenek például a konyhába szánt, kihúzható zuhanyfejes csaptelepek vagy a fürdőszobai használatra szánt, mosdókagylóhoz és kádhoz egyaránt használatos, zuhanyrózsával is ellátott, kádtöltős csaptelepek.

Azon területekre is biztosítunk csaptelepeket, ahol a higiénia kerül előtérbe. Az egészségügy számára orvosi csaptelepeink széles választéka vár.

A szenzoros érzékelőkkel ellátott csaptelepeket pedig szolgáltató létesítmények, szociális és oktatási intézmények, valamint szórakozó helyek számára ajánljuk.Vissza az előző oldalra!

Decor-Team Kft. - Magyar