ElérhetőségekAjánlatkérés

Decor-Team Kft.

Cím: 9700 Szombathely,
Rumi út 181.
Telefon:
+36-94-312-450
Mobil:
+36-70-340-5533
+36-70-774-5534
E-mail:
mozaik@decorteam.t-online.hu

Nyitva: H-P: 8.30-17.00 Sz: 8.30- 12.00Szaniterek


A szaniterek kiválasztása, bár egyszerűnek tűnik, mégis  kényes feladatnak bizonyul. Hiszen évekre előre választjuk meg fürdőszobánk felszereltségét, melynek oly módon kell igazodnia a rendelkezésre álló területhez, hogy annak  használata minden esetben kényelmes is legyen.

Kínálatunkban megtalálhatók a lakásokba, közintézményekbe, valamint az egyes ipari és szolgáltató létesítményekben alkalmazható szaniterek is.

A mosdók, WC-ék, bidék, piszoárok, valamint az egyéb porcelán kiegészítők széles palettájával várjuk vevőinket. Szanitereink az igényeknek megfelelően széles méret-  és formaválasztékban kaphatók, mely a praktikus, esztétikus és kényelmes fürdőszoba használatot hivatott biztosítani.

Milyen szaniterekkel várjuk vevőinket?

A falra szerelhető mosdókagylókon kívül megtalálhatóak a beépíthető, félig beépíthető, ill. a pultra ültethető darabok is, változatos méretben és formavilágban, kerámiából és műmárványból.

A forgalmazott WC csészék  álló és fali kivitelben , beépített  vagy  falon kívüli tartállyal, valamint monoblokkos  kialakítással is elérhetőek.

Piszoárjaink és bidéink, valamint a mozgássérültek számára kialakított szanitereink számos kivitelben rendelhetőek, az egyéni igényeknek megfelelően akár speciális antibakteriális bevonattal is.

Széles választékunk garantálja, hogy mindenki megtalálja a minőségben, méretben, formakivitelben és persze az árban leginkább megfelelő szanitereket.Vissza az előző oldalra!

Decor-Team Kft. - Magyar