ElérhetőségekAjánlatkérés

Decor-Team Kft.

Cím: 9700 Szombathely,
Rumi út 181.
Telefon:
+36-94-312-450
Mobil:
+36-70-340-5533
+36-70-774-5534
E-mail:
mozaik@decorteam.t-online.hu

Nyitva: H-P: 8.30-17.00 Sz: 8.30- 12.00Melegburkolatok


Laminált és szalagparketta.

Az otthon melegének hangulatát mi más is adhatná jobban vissza, mint az eleganciát és a meghittséget képviselő melegburkolatok . A jól megválasztott melegburkolatok ugyanis a kiváló szigetelés biztosításán kívül a belső tereink hangulatát is meghatározzák.

Bár a meleg burkolati elemek termékskálája igen csak széles, van két kiemelkedő termék, mely korunk vívmányaként szinte minden beltérben hódít. E két termék nem más, mint a laminált és szalagparketta, mely az igazán patinás melegburkolatok nyomdokaiba lépett.

Mi a különbség a laminált padló és a szalagparketta között?

Fontos tisztában lennünk a két termék közötti különbséggel, hiszen nemcsak árukban van eltérés, hanem többek közt a kopásállóságban is, ami egy meghatározó szempont a melegburkolatok kiválasztásában.

A laminált padló, mint a melegburkolatok egyik fő fajtája számos olyan kiváló tulajdonsággal rendelkezik, mely a fa parkettához képest jóval kedvezőbb. Ilyen például az alacsonyabb előállítási költsége, a vékonyabb kivitelezése, valamint a gyorsabb lerakása. További előnye még, hogy a modern technológiának köszönhetően  szín, minta és méret választéka szinte határtalan. Legyen szó antik hatású, rusztikus vagy természetes mintáról, a melegburkolatok ezen termékei a legkülönlegesebb igényeket is képesek kielégíteni.

Viszont a természetes alapanyagok hívei számára a szalagparketta jelentheti a tökéletes megoldást. Hiszen természetessége már önmagában a melegséget és a meghittséget sugallja, hőérzete sokkal jobb, valamint természetes erezetéből adódóan minden egyes darab egyedi. Fontos azonban szem előtt tartani a kopásállóságát! Ne feledjük, a szalagparketták 2-3 alkalommal csiszolhatóak.Vissza az előző oldalra!

Decor-Team Kft. - Magyar